Markedsføring og indhold til digitale platforme

Hos Polar Media tilbyder vi ydelser indenfor online salg og markedsføring.

Vi går op i at levere det bedste produkt, indenfor det aftalte budget, til aftalt tid. Vi tror på at for at skabe en succesfuld forretning, skal man gøre det man er bedst til – for nogle betyder det at købe et helt færdigt produkt, hvor andre skal blot have hjælp til nogle enkelte ting.

Uanset om du er nystartet iværksætter, og mangler en ny hjemmeside, eller blot ønsker at optimere din eksisterende, står vi klar til at tage et kig på dine udfordringer.

Se vores tidligere projekter, og få inspiration til hvordan Polar Media kan hjælpe dig, og din virksomhed.

Polar Media på besøg hos Herplab, hvor vi laver videoindhold til hjemmeside

Polar Media på besøg hos Herplab, hvor vi laver videoindhold til hjemmeside.


Ydelser

Hjemmeside

Din hjemmeside er dit online visitkort, og typisk det første møde dine kunder har med dig og dit firma. Det er svært at ændre et førstehåndsindtryk, det er derfor vigtigt at en hjemmeside afspejler dine værdier og produkter, på en troværdig måde. Vi arbejder altid ud fra en målsætning om, at en hjemmeside skal være færdig, og du skal være tilfreds med resultatet – før den er online.

Hjemmeside prisberegner →

Indhold

Indhold (populært kaldet “content”) er alt hvad man kan se på en hjemmeside eller sociale medier. Indhold dækker over tekst, billeder og video. Uanset hvad du skal bruge af indhold på din hjemmeside kan vi, eller vores dygtige samarbejdspartnere, stå for at producere det indhold du mangler på din hjemmeside, webshop, blog eller sociale kanaler.

Webshop

Hvis du vil sælge ting online skal du bruge et sted at fremvise dine produkter og tage imod betaling – og dette vil typisk være igennem en hjemmeside med webshop. Det vigtigste når man skal have lavet en ny webshop er at det tekniske er på plads, så kunden får en god købsoplevelse. Hos Polar Media hjælper vi dig med at finde den bedste løsning til dit budget, uden at gå på kompromis med sikkerhed og brugeroplevelsen.

Webshop prisberegner →

Rådgivning

Når man skal starte en hjemmeside eller webshop til sit firma, kan det virke uoverskueligt hvor man skal starte. Udover vores gratis guides, tilbyder vi rådgivning og sparring til dit næste projekt. Vi kigger på dine produkter, kunder, markedet og giver vores ærlige mening om de muligheder der kan hjælpe dig til at nå dine mål.

SEO

Søgemaskineoptimering, populært kaldet SEO, er kunsten at gøre sin hjemmeside eller webshop synlig på søgemaskiner som Google og Bing. Søgemaskinernes mål er at levere det rigtige indhold til de rigtige brugere, så hurtigt som muligt. Det er derfor at vi i Polar Media arbejder med en strategi om at lave brugbart indhold og optimere efter søgemaskinernes specifikationer.

Markedsføring

Uanset om du lige er startet med at markedsføre dit produkt/service, eller om du er godt i gang, hjælper vi dig med at opnå dine mål og skabe vækst for din forretning. Markedsføring handler ikke kun om at spytte en masse penge i annoncer på sociale medier eller søgemaskiner (SEM), det handler i langt højere grad om at finde de kanaler der virker bedst for dig og dit produkt

Webshop uden binding

Mange nystartede firmaer kommer i klemme i lange kontrakter, der med tiden ikke levere den aftalte service. Hos Polar Media ejer du altid det arbejde vi udføre for dig, og vi hjælper dig gerne med at flytte din hjemmeside til en anden leverandør, hvis du ønsker det. Vi gør vores bedste for at skabe gennemskuelige kontrakter og aftaler, for at sikre dig som kunde.

Fotoopgave ved Ilulissat isfjord

Fotoopgave ved Ilulissat isfjord – UNESCO World Heritage

Vi håber at du har fået indsigt i hvad vi laver i Polar Media. Hos os er du ikke blot endnu en kunde, men en samarbejdspartner – for når det går godt hos dig, så går det godt hos os. Vi elsker at være med i nye projekter, helt fra idefasen til færdig produkt. Vi er altid klar på at lære nye processer og teknikker at kende, så tøv ikke med at kontakte os og forklar hvad netop du skal have hjælp til.


Kontakt

Polar Media
CVR: 35946853

Klik her for at sende os en mail
Klik her for at gå til vores Facebook side
Klik her for at se vores YouTube kanal
Klik her for at se vores Instagram side

Bemærk at vi i perioder med travlhed undlader at tage flere kunder ind, for at sikre højst kvalitet og service for vores eksisterende samarbejdspartnere. Der kan i den forbindelse også være forlænget svartid på mail – men vi skal nok vende retur.

Scroll to Top