Hjemmeside Prisberegner

Hvis du søger efter priser på hjemmesider, har du nok bemærket, at lige så mange firmaer der sælger hjemmesider, lige så mange forskellige priser finder du.

Men hvad koster en hjemmeside? Hjemmesider er typisk svære at prissætte da der er en lang række faktorer der spiller ind; Har du selv design klar eller blot en lille ide om hvad du vil have? Vil du selv lave tekst, eller skal der hyres en tekstforfatter? Og har du allerede billeder og grafik, ellers skal vi producere noget for dig? – Dette er blot nogle af de spørgsmål vi stiller dig, når vi skal starte et samarbejde.

Vi har samlet nogle generelle priser og spørgsmål, som danner udgangspunkt for vores arbejde med hjemmesider.

eksempel på html kode fra hjemmeside
Prisberegner for hjemmeside

Hvad beskriver bedst dit behov?

Antal sider / undersider inkl. tekst

Oprettelse af produkter?

Andre ydelser

* Alle priser er estimater, kontakt os for en endelig pris

Hjemmesidetype

Skal du bruge et online visitkort eller en webshop til din virksomhed? Måske et galleri hvor du kan fremvise dine billeder, eller en blog hvor du kan skrive dine tanker? – Vælg den der bedst passer til dig, eller se vores andre projekter for inspiration

Undersider

Undersider dækker over bla. “kontakt”, “om os” og andre sider med information. Disse sider kan indeholde tekst og billeder, der forklare dine kunder samt søgemaskinerne hvad din hjemmeside handler om.

Produkter

At oprette produkter handler ikke kun om at vælge pris og antal produkter på lager. For at sælge og markedsføre produkter, skal der oprettes relevante tekster og produktbilleder af høj kvalitet.

Andre ydelser

Vi tilbyder en række tilføjelser til vores hjemmesider. Bla. kan vi få dig godt i gang med SEO eller sørge for at dine kunder får den bedst mulige oplevelse ved at hastighedsoptimere hjemmesiden.

WordPress opsætning / Gør det selv webshop

Hvis du selv gerne vil i gang med WordPress, men finder det besværligt at komme i gang med oprettelsen, så hjælper vi gerne.

Vi stiller vores erfaring til rådighed og opretter en WordPress side hos en af vores faste hosting samarbejdspartnere, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at lave din egen hjemmeside.

Klik på eksemplet til højre for at se en ny oprettet WordPress side uden indhold, eller se vores guides hvis du selv vil i gang med at oprette en WordPress hjemmeside

Screenshot af ny wordpress hjemmeside uden indhold

WordPress hjemmeside uden indhold
klik her for at besøg

← Tilbage til ydelser

Scroll to Top