Webshop Prisberegner

Lad din webshop stå for salget, så du kan fokusere på det du er bedst til. Vi designer brugervenlige webshop til alle typer og størrelse virksomheder.

Hvor skal man starte, hvis vil købe en webshop? Vi har samlet en række priser samt forklaringer på nogle af de ting, du skal overveje, når du vil købe en webshop. En webshop kan sammenlignes med en fysisk butik, dog med den store forskel, at din webshop altid har åben og at du ikke skal betale husleje.

Ligesom med en fysisk butik hænger pris og kvalitet sammen, det er derfor vigtigt at vælge en webshop leverandør som du har tillid til, og forstår dit behov.

<!DOCTYPE html>
<html lang="da-DK">
<html>

<head>

<title>Webshop prisberegner</title>
<link rel='stylesheet' id=dinwebshop-css'

</head>
<body>

<h1> Køb professionel webshop</h1>
<p> Hvad koster en webshop?</p>

</body>

</html>

Prisberegner webshop

Hvad beskriver bedst dit behov?

Antal sider / undersider inkl. tekst

Oprettelse af produkter?

Andre ydelser

*Alle priser er vejledende, kontakt os for mere info

Webshop design

Hos Polar Media designer vi funktionelle og brugervenlige webshops. I webshop design er det vigtigt at have brugeroplevelsen (UX) i fokus. Hvis kunden f.eks. ikke kan finde “gå til kassen”-knappen, eller at produkterne ikke vises korrekt, kan det medføre et mistet salg.

B2B / B2C Webshop

En B2B webshop kræver typisk øget fokus på funktionaliteten, da dine erhvervskunder muligvis besøger hjemmesiden dagligt, og allerede kender din produkter. Når vi designer en B2C webshop lægger vi stor vægt på at din forretning skal fremstå troværdig og professionel.

Produkter

At oprette produkter handler ikke kun om at vælge pris og antal produkter på lager. For at sælge og markedsføre produkter, skal der oprettes relevante tekster og produceres produktbilleder (og evt video) af høj kvalitet. På den måde giver du kunden de bedste betingelser for at afgøre, om de vil handle hos dig, og undgår at kunden modtager og returnere et produkt, der ikke levede op til forventningerne.

Webshop Eksempler

Skal vi lave din webshop?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Info@polar.dk

Scroll to Top